Macaristan'da Şirket kurulumu

Macaristan'da Oturum

Macaristan'da Şirket Kurulumu 
Kısa bir süre için promosyon fiyatı limited şirket için sadece 600 Avro dur...3 günlük konaklama,Hava limanı transferler,rehberlik hizmeti dahil 1200 Avro'dur. MACARİSTAN'DAKİ EKONOMİK ŞARTLAR

Siz kıymetli yatırımcılara Macaristan'da büyük fırsatlar getirebilir.

Macarlar gayet konuk sever, bizim kadar milliyetçi ve gelenekçi bir toplum ama asla faşist değiller.Her sene Turan festivali yapılır ciddi anlamda büyük katılım sağlanır,diğer enteresan konu arabaların arkasında, evlerin duvarlarında , eski Macar haritaları görmek mümkün, ama sadece bir "unutmama" kaygısı var, herhangi bir talep yok - ki 1. dünya savaşı sonrası, etnik çoğunlukta oldukları toprakları kaybetmiş bir milletin dışarıda kalmış kardeşlerini unutmamaya çalışmasının neresi yanlış? Bizim de beraber kaybettiğimiz savaş sonucu imzaladığımız sevr antlaşması gereği işgal edilen toprakları geri alamadığımızı ve Ankara civarına sıkıştığımızı düşünün.Macar kardeşlerimizin  durumu tamamen bu. Eski anavatanlarının çoğuna Romenler, Sırplar, Hırvatlar, Slovaklar, Ukraynalılar Mafia gibi çöküşmüş durumda. Öyleki sınırdan geçip bu ülkelerin herhangi birine girdiğinizde hala Macar köyleri içinde seyahat ediyorsunuz. Bu sebep ile Macaristan dünyada kendi KANDAŞLARI ile sınırları çevrili belkide Dünya üzerinde tek ülke olabilir.



Macaristan’da yaşayan, çalışan veya iş yapan yabancılar için benzersiz bir hizmet sağlayıcıdır. 2013 yılından bu yana iş kurma ve idamesinde, yatırımda veya Macaristan’da ikamet edinme konularında tüm dünyadan yüzlerce iş adamına yardımcı olduk.

Eğer Avrupa’da yaşamak ilginizi çekiyorsa, Almanya veya diğer Batı Avrupa ülkeleri yerine Macaristan’ı düşünmek isteyebilirsiniz, zira Macaristan daha elverişli şartlar sunuyor.

Neden Macaristan?
hızlı ve kolay şirketleşme: 4-5 iş günü içinde şirket kurulumu ve faaliyete geçme
düşük kurumlar vergisi: sadece %9 ile Avrupa’nın en düşüklerinden biridir
anında uluslararası KDV numarası: bekleme veya ekstra şart yoktur
düşük başlangıç sermayesi, ödeme gerektirmeyen
maliyet-etkin şirket kurulumu ve idamesi
merkezi konum, AB / Schengen bölgesinde ve sağlam altyapılı

kolay vize ve ikamet seçenekleri, tüm milletler için geçerlidir,

Gerekli Belgeler

şirket kurulumu (vekaletname aracılığıyla ve şahsen şirket tescili)
şirket tescil vergisi
yerel ve uluslararası KDV numarası
banka hesabı desteği
Macarca ve İngilizce belgelendirme (diğer diller de ekstra ücret karşılığı mevcuttur)
bir yıllığına Budapeşte merkezinde adres ve kayıtlı ofis (tüzel merkez)
bir yıllığına posta işleme ve iletme
start-up muhasebe (yetkili mercilere ilk raporlama)
yönetici için kişisel vergi numarası ve sosyal güvenlik numarası
ticaret odası tescili (üyelik ücreti dahildir)
Zaman dilimi: imzayı takiben 4-5 gün içinde tescil tamamlanır


Muhtemel ek maliyetler: muhasebe ve defter tutma (aylık 100 Euro’dan başlayan fiyatlar, şirketin faaliyeti ve iş hacmine bağlı olarak); izinler ve ruhsatlar (varsa); Macaristan’a seyahat (banka hesabı açılışı için ez az bir kez gerekli);


Yorumlar

Yorum Gönder